Verzorg je handen goed tijdens de koude wintermaanden

Terug naar nieuwsoverzicht
12/01/2017

Onze handen en nagels hebben tijdens de koude wintermaanden extra verzorging nodig. De Avoplex lijn van OPI helpt je hierbij!

 

Heb jij last van harde nagelriemen of droge velletjes bij je nagels? Om de conditie van je nagels en nagelriemen te verbeteren is het belangrijk dat ze goed worden gevoed. Dit doe je door gebruik te maken van olie. Avoplex nagelriemolie mag je meerdere malen per dag aanbrengen voor optimale verzorging en soepele, verzorgde nagelriemen. Gezonde nagelriemen zijn de basis voor gezonde, mooie nagels. De olie is ook verkrijgbaar in een handige to go versie.

 

Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment is een effectieve kuur voor droge, ruwe of pijnlijke nagelriemen met een dubbele werking. Het zorgt ervoor dat uitgedroogde en harde velletjes van de nagelriem verdwijnen en door de werkzame fruitzuren en plantenextracten worden de nagelriemen gevoed, waardoor het herstel ervan wordt gestimuleerd. Gebruik dit product altijd in combinatie met de nagelriemolie.


Last van droge handen? Ook je handen hebben behoefte aan voeding en hydratatie. Dit verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een stralende look! High-Intensity Hand & Nail Cream voedt handen en nagels. Deze intensief voedende crème mag meerdere malen per dag worden gebruikt.