NIEUW: Washington DC by OPI

Terug naar nieuwsoverzicht
25/08/2016

OPI LANCEERT HERFST-/WINTERCOLLECTIE 2016

 

Het kan je niet ontgaan zijn: de Amerikaanse presidentsverkiezing met de kleurrijke presidentskandidaten is een hot topic dit jaar! Reden genoeg voor OPI om hier op in te spelen met de nieuwe nagellakkleuren voor het najaar: de Washington DC collectie.

De vrouwen uit Washington DC staan voor kracht en visie. OPI is daarom ontzettend blij dat ze haar krachten voor deze nieuwe seizoenscollectie heeft gebundeld met Kerry Washington: actrice, activiste en échte powervrouw. Kerry is sinds 2012 vooral bekend om haar hoofdrol in de serie Scandal, als topadvocate en crisis manager in Washington.

Washington DC; de Amerikaanse hoofdstad, waar steeds meer vrouwen een invloedrijke positie bekleden in de regering, wordt gezien als een van de mooiste steden in de Verenigde Staten. Een wereldstad met de perfecte mix van geschiedenis en politiek.

Het kleurenpalet van OPI's Washington DC collectie weerspiegelt een geraffineerde twist op klassieke herfsttinten: warm oranje, rood en bruin, rustieke aardetinten, schemerblauw en diepgroen. De laatste is trouwens de trendkleur in de najaarsmode! De collectie bestaat uit 12 tinten plus 3 limited edition lakken én matching GelColors voor alle 15 kleuren!

 

Wil je langer van je design genieten?
Bij je favoriete OPI salon zijn alle Washington DC kleuren er ook in GelColor!

Benieuwd? Ontdek jouw favoriet in de OPI Nailstudio.

Waar is deze collectie te koop?
Kijk hier voor een winkel of salon bij jou in de buurt.