NIEUW: TOKYO Collection by OPI

Terug naar nieuwsoverzicht
07/02/2019

OPI LANCEERT VOORJAAR-/ZOMERCOLLECTIE 2019

Ervaar de energie van kleur met de Tokyo Collection by OPI! Deze collectie is vernoemd naar de stad die het ultra-moderne combineert met eeuwenoude traditie. 

“Tokyo staat er om bekend een voorloper te zijn op het gebied van nageltrends – een perfecte match met OPI, waar we geen trends volgen, maar trendsetter zijn,” zegt OPI Co-Founder en Brand Ambassador Suzi Weiss-Fischmann. “In deze collectie, gaan we weer helemaal terug naar de jaren '80 en '90, met pop colors waaraan we een moderne twist hebben gegeven. Tokyo brengt deze collectie echt tot leven, met de bijzondere mode, wereldberoemde keuken en zeker ook de geschiedenis van nagels, die al eeuwenlang een grote rol spelen in de Japanse cultuur.”

Tokyo inspireert moeiteloos tot een verbluffend en divers kleurenpalet; de neonverlichte wolkenkrabbers met felle, metallic roze-, paars- en blauwtinten, maar denk ook aan groen- en oranje tonen, die overal te vinden zijn in de vele prachtige stadstuinen.

Alle 12 Tokyo Collection by OPI kleuren zijn verkrijgbaar in GelColor, Infinite Shine en nagellak, zodat elke OPI lover de formule kan kiezen, die perfect aansluit bij haar wensen.

 

Benieuwd? Ontdek jouw favoriet in de OPI Nailstudio.

Waar is deze collectie te koop?
Kijk hier voor een winkel of salon bij jou in de buurt.

Wil je extra lang genieten van je Tokyo kleur?
Bij je OPI Beauty Professional is de hele collectie er ook in GelColor!