NIEUW: The Nutcracker and The Four Realms Collection by OPI

Terug naar nieuwsoverzicht
26/10/2018

OPI LANCEERT KERSTCOLLECTIE 2018

Geef dit jaar het perfecte cadeau tijdens de feestdagen met de weelderige kleuren uit de OPI & Disney’s The Nutcracker and The Four Realms collectie. Met 12 beperkt verkrijgbare kleuren, plus 3 perfect matchende glitters creëer je de allermooiste feestlooks!  

Geïnspireerd door Disney’s verfilming van het klassieke verhaal en meeslepende avontuur The Nutcracker and The Four Realms, zijn er kleuren die verwijzen naar suikerzoete lekkernijen, delicate bloementinten, levendige kleuren die passen bij de vintage speelgoedsoldatenkostuums uit de film, maar ook koele ijs- en blauwtinten die hinten naar een sprookjesachtig winterwonderland.

“Deze collectie heeft voor ieder wat wils met lichte, winterse kleuren en volle, diepe kleuren,“ aldus OPI Co-Founder en Brand Ambassador Suzi Weiss-Fischmann. “De beelden in deze film zijn spectaculair en om al deze pracht en praal te benadrukken, hebben we aan de collectie van 12 nog eens 3 glitters toegevoegd in zilver, goud en rosé, die je op de natuurlijke nagel kan lakken voor een feestelijk accent, of juist over een andere kleur kan aanbrengen voor een meerdimensionaal glamoureffect.”

De gehele collectie van 12 kleuren is verkrijgbaar in Infinite Shine en GelColor. Daarnaast zijn er verschillende varianten mini packs verkrijgbaar in nagellak en Infinite Shine.

Disney’s The Nutcracker and The Four Realms draait vanaf 1 november 2018 in de bioscoop.

 

Benieuwd? Ontdek jouw favoriet in de OPI Nailstudio.

Waar is deze collectie te koop?
Kijk hier voor een winkel of salon bij jou in de buurt.

Wil je extra lang genieten van je kleur?
Bij je OPI Beauty Professional is de hele collectie er ook in GelColor!