NIEUW: SCOTLAND Collection by OPI

Terug naar nieuwsoverzicht
15/08/2019

OPI LANCEERT NAJAARS-/WINTERCOLLECTIE 2019

 

Na het zien van zoveel verschillende ruitvariaties in de gebruikte stoffen tijdens de fashion shows voor najaar 2019, wisten we al snel dat we naar Schotland moesten afreizen voor onze najaars-/wintercollectie.

In de hero shade van deze collectie ‘Good Girls Gone Plaid’ komt enerzijds het regenachtige en anderzijds de wonderlijke schoonheid van de herfst in Schotland tot uitdrukking. Dit donker amethist lijkt in bepaald licht op een trendy zwarttint, maar heeft veel meer diepgang door juweelkleurige ondertonen. Het imponerende Schotse landschap vormde de basis voor 12 nieuwe kleuren. Denk aan hellingen bezaaid met paarse heide, bladeren in warme herfstkleuren uiteenlopend van rood, oranje tot diepgroen en de uitgestrekte kustlijnen, de vele meren en rivieren in alle denkbare blauwtinten.   

Met de Scotland Collection kun je jouw unieke persoonlijkheid tot uitdrukking laten komen, of dit nu is met een chique dieppaars tint of gewaagd donkergroen. De collectie komt tot leven op de nagels van degene die de kleur(en) draagt, en benadrukt jouw persoonlijke stijl!

Alle kleuren uit de Scotland Collection zijn verkrijgbaar in GelColor, Infinite Shine en nagellak, zodat jij de color treatment kunt kiezen die past bij jouw wensen.  

 

Benieuwd? Ontdek jouw favoriet in de OPI Nailstudio.

Wil je extra lang genieten van je Scotland kleur?
Bij je OPI Beauty Professional is de hele collectie er ook in GelColor