NIEUW: OPI PRO SPA

Terug naar nieuwsoverzicht
03/07/2017

Inspired by Facial Skin Care.
Perfected for Hands & Feet.


OPI introduceert met Pro Spa de eerste en enige skin care lijn, die de kwaliteit en efficiëntie van gezichtsverzorging toepast in hoogwaardige producten, speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van handen en voeten.

“Pro Spa doet zoveel meer dan alleen maar heerlijk ruiken. Deze formules halen het allerbeste uit geweldige gezichtsverzorgende ingrediënten en technologieën en passen die toe in producten met dezelfde goede eigenschappen voor je handen en voeten.”  - Dr. Zena Gabriel (vooraanstaand dermatoloog en medeontwikkelaar van de Pro Spa range)

De unieke en innovatieve ingrediënten, waaronder cupuaçu boter en witte thee staan bekend om hun intensief voedende eigenschappen en zijn rijk aan antioxidanten, die vrije radicalen bestrijden en de huid beschermen. Het resultaat: perfect verzorgde handen en voeten, met een zichtbaar zachtere, egalere en gladdere huid.


Creëer thuis een verwenmoment en laat je aangenaam verrassen door de heerlijke, subtiele spa geur! Wil je genieten van een luxe Pro Spa Manicure of Pedicure Treatment? Vraag er dan naar in je favoriete OPI salon.