NIEUW: Coca-Cola by OPI

Terug naar nieuwsoverzicht
02/06/2015

Collectors item voor alle OPI & Coca-Cola fans

Dit jaar is de honderdste verjaardag van het iconische glazen Coca-Cola flesje. Wereldwijd bekend om zijn authentieke vorm en natuurlijk om zijn immens populaire inhoud. Reden temeer voor een ode aan deze topper, vond OPI – wereldwijd bekend om haar stijlvolle nagellakflesjes, met iconische namen en eveneens met een immens populaire inhoud!

In juni worden er 3 heuse collectors items gelanceerd: Visions of Georgia Green en Centennial Celebration zijn allebei gebaseerd op de unieke kleur van het Coca-Cola flesje. En geen feestje zonder glamour! Daarom is er een unieke parelmoerachtige glinstering toegevoegd aan de 2 nagellakken. Bij Coca-Cola denkt iedereen meteen aan rood, dus Coca-Cola Red kon niet uitblijven en doet zijn naam eer aan!

Daarnaast wordt er een speciale Coca-Cola 10 Pack of Style Mini Pack gelanceerd. Deze set bevat naast bovenstaande drie kleuren nóg vijf exclusieve nagellakken, die uitsluitend in de mini pack verkrijgbaar zijn.

Waar is deze collectie te koop?
De Coca-Cola by OPI Collectie is verkrijgbaar bij de beauty professionals en bij Douglas Online. Kijk hier voor een salon bij jou in de buurt.

Benieuwd? Lees snel verder en ontdek jouw favoriet!