May-Britt Mobach wint OPI Mooie Handen Award 2016

Terug naar nieuwsoverzicht
25/01/2016

WAT:
OPI MOOIE HANDEN AWARD 2016

WAAR:
CONSERVATORIUM HOTEL AMSTERDAM

WANNEER:
21JANUARI 2016

Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen: OPI’s Mooie Handen Award. Na Candy Dulfer, Quinty Trustfull, Esther Vergeer en Anna Nooshin, reikt Anja Happé-Lensen (nagelexpert en directrice van OPI Nederland) dit jaar voor de 5e keer de award uit aan May-Britt Mobach.

Na een carrière in de televisiewereld en in bladenland, waar ze o.a. hoofdredacteur bij Marie-Claire was, is May-Britt Mobach sinds 2013 founder en editor-in-chief van Amayzine.com, een daily digital magazine dat volledig gewijd is aan mode, beauty en lifestyle.

Power meets beauty
Anja Happé-Lensen: “May-Britt durfde, na een gevestigde carrière, een sprong in het diepe te wagen met het oprichten van Amayzine.com. Ze is niet alleen een echte vakvrouw, maar ook echtgenote en moeder van drie jonge kinderen. Toch weet ze de juiste balans te vinden en er altijd perfect verzorgd en vrouwelijk uit te zien!”

Anja vervolgt: “May-Britt is een harde werker, die nooit een uitdaging uit de weg gaat en zich altijd probeert te verplaatsen in de vrouwen die ze met haar digitale magazine wil inspireren. Kortom, ze is niet alleen een beauty, maar straalt ook power uit. Daarom is ze voor mij de terechte winnares van de OPI Mooie Handen Award 2016.”