Anna Nooshin wint OPI MOOIE HANDEN AWARD 2014

Terug naar nieuwsoverzicht
14/10/2014

Op 11 oktober jl. heeft OPI Nederland voor de vierde keer de MOOIE HANDEN AWARD uitgereikt. Dit jaar heeft Anja Happé-Lensen, nagelexpert en directrice van OPI Nederland gekozen voor Anna Nooshin.

Anna is medeoprichtster en hoofdredacteur van NSMBL, een van de populairste online magazines van dit moment. Naast haar werk voor NSMBL, is Anna ook een graag geziene gastspreker, ontwerpt ze trendy jackets en ze is model. Een echte powervrouw en fashion duizendpoot dus.

 

Inspirerend en vol passie

“Ik heb voor Anna gekozen, omdat ik erg onder de indruk ben van hoe ze op haar jonge leeftijd met zoveel passie vrouwen weet te bereiken,” aldus Anja. “Ze durft vrouwen bewust te maken van zwaardere onderwerpen en wisselt dit moeiteloos af met high fashion en beauty tips.”

Anja vervolgt: “Haar doel is om vrouwen wereldwijd dagelijks te voorzien van inspirerend nieuws en de beste shopadressen, maar ook om ze te informeren over mode en beauty musthaves, gezond eten en de fijnste reistips. Met andere woorden, ze wil elke dag opnieuw benadrukken hoe leuk het is om vrouw te zijn! Ze laat zien dat je vanzelf straalt als je je goed voelt. En dat is nu precies wat wij met de MOOIE HANDEN AWARD willen uitdragen. Anna is daarom voor mij de terechte winnares van 2014”.

 

Onderschrift foto:

Anja Happé-Lensen, nagelexpert en directrice van OPI Nederland, overhandigt de MOOIE HANDEN AWARD 2014 aan Anna Nooshin. Anna draagt hier GelColor Mod About You.